Hoekperceel voor half-open bebouwing van 332 m² te Mortsel

Dit eigendom werd reeds toegezegd, u kan zich wel opgeven indien de overeenkomst niet zou doorgaan

Bouwgrond op een hoek gelegen voor half open-bebouwing in rustige residentiële buurt te Mortsel Savelkoul met een uitstekende bereikbaarheid.

Qua voorschriften:
https://www.mortsel.be/bouwcode

Mortsel - buurt Savelkoul
Het perceel is gelegen op de hoek van de Pater Renaat De Vosstraat en de Priester Poppestraat in de stad Mortsel en is uitstekend bereikbaar, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer.
Het treinstation Mortsel 'Hof Savelkoul' alsook het openbaar vervoer, de bus op wandelafstand, Treinstation 'Mortsel Oude God' in het centrum op fietsafstand.
Fietsknooppunt nr. 11 richting Lier en punt nr. 18 richting Antwerpen achter de hoek.
Via de E313 - E34 - E19 is het internationaal verkeersnet bereikbaar.
De gemeente beschikt over een voldoende aanbod aan scholen, winkels en ontspanning.

Referentie:21/03/760
Niet geïndexeerd K.I.:1,00 €
Wettelijke informatie:
Verkocht
Pater Renaat De Vosstraat 89
2640 Mortsel

332 m²

12 m

Noord-West
Contacteer ons

Mortsel - buurt Savelkoul

Het perceel is gelegen op de hoek van de Pater Renaat De Vosstraat en de Priester Poppestraat in de stad Mortsel en is uitstekend bereikbaar, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Het treinstation Mortsel 'Hof Savelkoul' alsook het openbaar vervoer, de bus op wandelafstand, Treinstation 'Mortsel Oude God' in het centrum op fietsafstand. Fietsknooppunt nr. 11 richting Lier en punt nr. 18 richting Antwerpen achter de hoek. Via de E313 - E34 - E19 is het internationaal verkeersnet bereikbaar. De gemeente beschikt over een voldoende aanbod aan scholen, winkels en ontspanning.