Landgoed “De Heihorsten”

In Someren wordt nabij de Hollestraat, aan de Horst, het landgoed “De Heihorsten” ontwikkeld en gerealiseerd. Met recht mag gezegd worden dat dit landgoed een “piece unique” is. Niet alleen voor Someren, maar voor de hele regio Zuidoost-Brabant!
Acht unieke kavels, stuk voor stuk met naar uw eigen wensen te bouwen hoogwaardige landhuizen. De hele inrichting van het landgoed zal diezelfde sfeer ademen. Van bestrating tot verlichting en een afstemming van architectuur, zowel van de landhuizen alsook van de tuininrichting; alles zal kwaliteit uitstralen! Om dit te garanderen zal de architectuur en de bouw van de landhuizen verzorgd worden door Vlassak Verhulst uit ’s-Gravenwezel (BE): een begrip in de wereld van exclusieve villabouw. De tuinarchitectuur zal worden verzorgd door Avantgarden.
Het landgoed is gelegen op nog geen twee kilometer afstand van het centrum van Someren, met als achterbuur de natuur en het recreatieve gebied de Heihorsten met als absolute smaakmaker de recent aangelegde, maar nu al hoog aangeschreven 27-holes golfbaan “de Swinkelsche”.
Wanneer u interesse heeft om op deze unieke locatie te gaan wonen, dan nodigen wij u graag uit om uw woonwensen te vertalen naar de kwaliteit van Landgoed “De Heihorsten”.

Referentie:17/10/628
Vraagprijs: € 448.500 (€ 115,71/m²)
Hollestraat - kavel 2
5712 HB Someren

3.876 m²

51,45 m

65,63 m

Noord-Oost
Contacteer ons

Voor dit eigendom werd reeds vrijblijvend iets geschetst

Landgoed “De Heihorsten”
Landgoed “De Heihorsten”
Landgoed “De Heihorsten”

Vlassak-Verhulst ontwierp voor dit bouwkavel een villa. Dit ontwerp is niet bindend.