Brasschaatsebaan 70, 2970 Schilde

1.807 m²

19 m

95,11 m

Noord-Oost

Te renoveren villa op een perceel van 1.807 m² + magazijn te Schilde.

Een charmante te renoveren villa met verrassende grote ruimtes te Schilde. Winkelcentrum en openbaar vervoer bevindt zich op wandelafstand

Gelijkvloers:
Centrale inkom met toegang tot het gastentoilet met handenwasser, vestiaire nis, de traphal, leefruimte, kelder en verder door het bureel of hobbykamer.

De leefruimte met veel natuurlijke lichtinval en een schouw voor een open haard met stenen mantel kan men zowel via de inkomhal als via de werkkamer betreden worden, hier worden de eetplaats en het salon mooi discreet gescheiden met een doorloopopening. Het eetvertrek geeft uit op de tuin met directe toegang tot het terras via de terrasdeuren. Naastgelegen een bureel of hobbykamer voorzien van gaskachel en grote raampartij. Aansluitend de keuken, basis authentiek ingericht met ook directe toegang naar het terras alsook naar de garage. Op het gelijkvloers alles op tegels en parket, de werkkamer op tapijt.

1ste verdieping:
De ouderslaapkamer met aansluitend een dressingsruimte die ook toegang verschaft via een vaste trap naar de ruime zolderverdieping. Verderdoor naar boven langs de straatzijde een 2de slaapkamer en een badkamer met lavabo, toilet, bidet en een bad. Langs de tuinkant nog een 3de en 4de slaapkamer.

Dakverdieping:
Via een smalle vaste trap in de dressing bereikt men hier een zeer ruime polyvalente ruimte op een plankenvloer met tal van mogelijkheden.

Kelder:
Via een vaste trap komt men in de kelder, ingedeeld in verschillende compartimenten, stook, voorraad, wijn en - klusruimte. Hier treft men eveneens de gas- en watermeter.

Garage:
Bereikbaar via de dubbele houten poort langs de oprit of ook de keuken. Plaats voor 1 wagen alsook voorzieningen voor was- en droogkast. Hier treft men de elektra meters.

Tuin:
Een open volwassen aangelegde tuin met in het 2 de gedeelte een zeer ruim (vergund) atelier van 80m² alsook een tuinhuis aan de overzijde. Het ruime terras beslaat de volledige achtergevel van de villa, met zowel een open als halfopen gedeelte, ideaal genot bij elk weer.

Deze pittoreske villa met zeer verrassende mooie grote ruimtes is aan een hedendaagse renovatie toe, hier kan je terug dat prachtig familiale pareltje van maken.

Bouwjaar:1952
Niet geïndexeerd K.I.:1.353,00 €
EPC Index:956,00KWh/m²/jaar
Wettelijke informatie:
Brasschaatsebaan 70
2970 Schilde Routebeschrijving