Charmant te renoveren HOB met bijgebouw en ruime Zuidgeoriënteerde tuin in centrum 's-Gravenwezel op een perceel van 490 m²

Gelijkvloers:
Lange inkomgang op authentieke tegels en molures met toegang tot de woon- en eetruimte met open haard en gasconvector,
achterliggend toegang tot de keuken met ruime bijkeuken. Van hieruit kan men naar het overdekte terras waar het separaat toilet en de badkamer voorzien van douche en wastafel zich bevinden.
Via het overdekte terras directe toegang tot de tuin als ook het ruime bijgebouw.

1ste Verdieping:
Vanuit de nachthal toegang tot een 1ste slaapkamer aan de achterzijde met grote raampartij en rolluik.
Verder aan de straatzijde een 2de slaapkamer met 2 voorgevelramen en ingebouwde kasten.

2de Verdieping:
Nachthal bereikbaar via een vaste trap met toegang tot een 3de slaapkamer aan de tuinkant voorzien van een lange raampartij, verder aan de straatzijde een 4de slaapkamer momenteel voorzien van een dakraam.

Kelder:
Onder het traphuis toegang via de authentieke deur naar een beperkte maar droge kelder, voorzien van tellers van water en gas.

Tuin:
Achter de woning is een verrassende Zuidgeoriënteerde groene volwassen tuin eveneens te bereiken langs het overdekte padje te betreden via aparte deur links van de woning.

Het huis is te renoveren, doch zeer charmant met nog veel verschillende mooie authentieke elementen.

Referentie:20/10/406
Bouwjaar:1930
Renovatiejaar:1957
Niet geïndexeerd K.I.:696,00 €
EPC Index:947,00KWh/m²/jaar
Wettelijke informatie:
Verkocht aan marktprijs
Kerkstraat 16
2970 's-Gravenwezel

490 m²

8 m

68 m

Zuid
Contacteer ons

Dorpskern 's-Gravenwezel

Het eigendom is gelegen op een topligging in de dorpskern van 's Gravenwezel, een groene gemeente ten Noorden van Antwerpen. Het openbaar vervoer, de bus, op wandelafstand. Verschillende winkels, restaurants, scholen en verenigingen in de onmiddelijke omgeving. De E19 Antwerpen - Breda op- en afrit Sint-Job-in-'t-Goor alsok de E34 Antwerpen - Turnhout op-en afrit Wommelgem en Oelegem op enkele minuten rijden. De straat is voorzien van aan parkeerstroken alsook aan beide zijde een voetpad.